motortrailer huren Zuid Holland
Goedkoop zelf je motor vervoeren


Motortrailer Huren: Veilig en gemakkelijk transport voor je Motor
Ben je van plan om je motorfiets te verplaatsen en op zoek naar een betrouwbare motortrailer om te huren? Zoek niet verder! Bij De Merenburger in Leidschendam bieden we hoogwaardige motortrailer aan die speciaal zijn ontworpen voor het veilige en gemakkelijke transport van motorfietsen. Of je nu een weekendrijder bent of een motorliefhebber met meerdere fietsen, onze motortrailer is de perfecte oplossing voor jouw transportbehoeften.

Waarom Onze Motortrailers Huren?
1. Veiligheid staat voorop
Bij De Merenburger begrijpen we hoeveel je motor voor je betekent. Daarom hebben we onze motortrailers ontworpen met veiligheid als absolute prioriteit. Onze trailers zijn voorzien van stevige bevestigingspunten en beveiligingsmechanismen om ervoor te zorgen dat je motor tijdens het transport stevig op zijn plaats blijft. Je kunt met een gerust hart de weg op wetende dat je motor goed beschermd is.

2. Gemakkelijk te gebruiken
Onze motortrailers zijn eenvoudig te laden en te lossen. Ze zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat je niet hoeft te worstelen om je motor erop te zetten of eraf te halen. Met handige bevestigingspunten en verstelbare wielklemmen is het bevestigen van je motor een fluitje van een cent.

3. Voor verschillende type motor geschikt
Of je nu een sportmotor, cruisemotor of off-roadmotor hebt, we hebben een motortrailer die bij je past.  De trailer is geschikt voor drie kleine motoren of 2 grotere motoren. De trailer is ongeremd en heeft een laadvermogen van 575 kg. Inclusief het eigen gewicht is de totaal toegestane massa 750 kg. U mag dus met een rijbewijs B met deze trailer rijden

4. Hoe Huur je een Motortrailer bij De Merenburger?
Het huren van een motortrailer bij De Merenburger is eenvoudig en probleemloos. Volg deze stappen:

Neem contact met ons op: Bel ons op stuur of reserveer de trailer op onze reserveer pagina .Nadat is bevestigd dat de trailer beschikbaar is staat de trailer voor u gereserveerd
Haal de trailer op: Kom op de afgesproken datum en tijd naar De Merenburger, aan de Meerburgerlaan 7 te Leidschendam (Stompwijk) om de motortrailer op te halen. Wij zullen u helpen met het aankoppelen en alle benodigde instructies geven.
Breng de trailer terug: Nadat je je motor veilig hebt vervoerd, breng je de motortrailer terug op de afgesproken tijd. We zorgen ervoor dat het inleverproces snel en eenvoudig verloopt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe gemakkelijk het is om een motortrailer te huren voor je volgende avontuur op twee wielen!U huurt de motortrailer als voor € 35,- per dag en € 100,- per week. Professioneel bevestigingsmateriaal (van Acebikes) kunt u voor € 5 erbij huren. Let op: naast de huur betaald u een borg van € 250,-, legitimatie verplicht. Klik hier voor de verhuurvoorwaarden. NB. Deze motortrailer is niet geschikt voor motoren met een verlengde achterbrug.

U huurt de trailer al voor € 35,- per dag en € 100,- per week.        

IMG_20220915_164616_HDR[16043]
IMG_20220915_164616_HDR[16043]E-mailen
Bellen
Map
Info